Chauffeur Doelgroepenvervoer Regio West-Friesland

Over Bios
Bios-groep bestaat al ruim 100 jaar is een van de grootste spelers op de markt van specialistisch personenvervoer. Met eigen vestigingen in Zwaag en Zaanstad verzorgen zij het sociaal en recreatief vervoer voor ouderen en gehandicapten. Naast het WMO (sociaal) vervoer, verzorgt Bios-groep ook het zittend ziekenvervoer voor de grote zorgverzekeraars.

Over de Functie
In de functie van Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het op een comfortabele en veilige manier vervoeren van onze cliënten. Je ontvangt de ritten via een geautomatiseerd systeem met daarbij de meest optimale route. De chauffeur is het visitekaartje van de onderneming en een belangrijke schakel in de zorgketen voor de cliënt. Als chauffeur biedt je een luisterend oor, zorgt dat de cliënt zich veilig voelt en op de juiste bestemming komt.

Over jou
Jij hebt MBO 2 werk- en denkniveau , bent minimaal 3 jaar in het bezit van rijbewijs B en hebt een geldige chauffeurspas of je bent bereid deze te behalen. Je bent bereid om op verschillende tijden, waaronder ook de weekenden, conform een rooster te werken. Naast dat je een goede chauffeur bent en ook op grotere voertuigen kunt rijden (rolstoelbussen) heb je interesse in mensen. Je houdt van een gezellig praatje tijdens het werk en kunt mensen op hun gemak stellen.

Solliciteren

Herken je je in bovenstaande beschrijving maar ben je al langer uit het arbeidsproces of ben je al een senior chauffeur dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren. Stuur je gegevens en je motivatie naar sollicitaties@biosgroep.nl onder vermelding van Zaanstad en dan spreken we elkaar snel.