Chauffeur Leerlingenvervoer Regio West-Friesland

Over Bios
Wij vervoeren duizenden mensen per dag, zodat zij kunnen ontspannen, leren, werken of ontmoeten. Dit doen wij in opdracht van diverse gemeenten en zorgverzekeraars, voor iedereen met een indicatie. Wij verzorgen recreatief vervoer, maar ook vervoer naar werk, school, dagbesteding of sociale werkplaats. Daarnaast bieden wij sociale ondersteuning door klanten te voorzien van een luisterend oor, benodigde informatie en activiteiten in de stad.

Over de Functie
In de functie van Chauffeur leerlingenvervoer ben je verantwoordelijk voor het op een comfortabele en veilige manier vervoeren van kinderen van en naar onderwijsinstellingen. Je krijgt een vaste route waardoor je een goede band opbouwt met de kinderen en diens begeleiders en/of ouders.

Over jou
Jij hebt MBO 2 werk- en denkniveau , bent minimaal 2 jaar in het bezit van rijbewijs B en hebt bij voorkeur een geldige chauffeurspas. Je weet de weg in West-Friesland en bent 5 dagen in de week beschikbaar om ’s morgens en ’s middags jouw route te rijden. Naast dat je een goede chauffeur bent en ook op grotere voertuigen kunt rijden (rolstoelbussen) heb je interesse in mensen. Je houdt van een gezellig praatje tijdens het werk en kunt mensen op hun gemak stellen.

Solliciteren
Herken je je in bovenstaande beschrijving maar ben je al langer uit het arbeidsproces of ben je al een senior chauffeur dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren. Stuur je gegevens en je motivatie naar sollicitaties@biosgroep.nl onder vermelding van Zaanstad en dan spreken we elkaar snel.