Chauffeur Schipholvervoer – Schiphol-Rijk

Bios-groep bestaat al ruim 100 jaar en is een van de grootste spelers op de markt van specialistisch personenvervoer. Vanaf 2009 zijn wij “De Vervoerder” voor onze luchthaven Schiphol. Met een spectaculaire vloot aan Electrische Voertuigen, Tesla en Audi E-Tron, verzorgen wij comfortabel en groen vervoer voor de (zakelijke) reizigers vanaf de luchthaven. De dienst begint en eindigt op onze vestiging Schiphol Rijk, een moderne vestiging die beschikt over 60 elektrische oplaadpunten voor onze voertuigen.

Over de Functie
In de functie van Chauffeur Schiphol ben je verantwoordelijk voor het op een comfortabele en veilige manier vervoeren van de reizigers vanaf de luchthaven Schiphol naar de plaats van bestemming. Het meeste vervoer gaat richting hotels en congrescentra in de regio Amsterdam, maar ook ritten naar een ander gedeelte van ons mooie land komen voor. Met een ultramodern voertuig sta je paraat om je cliënt het beste vervoer te bieden, uiteraard help je de cliënt met de bagage. Je spreekt naast Nederland ook een woordje Engels en weet een prettige conversatie te voeren maar je hebt ook een goed inschattingsvermogen en weet wanneer een cliënt in stilte wilt genieten van de fijne rit.

Over jou
Jij hebt MBO 2 werk- en denkniveau , bent minimaal 2 jaar in het bezit van rijbewijs B en hebt een geldige chauffeurspas of je bent bereid deze te behalen. Je bent bereid om op verschillende tijden, waaronder ook de weekenden, conform een rooster te werken. Naast dat je een goede chauffeur bent , ben je bekend in Amsterdam en heb je interesse in mensen. Je houdt van een gezellig praatje tijdens het werk en kunt mensen op hun gemak stellen, zowel in het Nederlands als in het Engels. In verband met de functie-eisen moet je kunnen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren

Herken je je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden, stuur je gegevens en je motivatie naar sollicitaties@biosgroep.nl en dan spreken we elkaar snel. Enthousiast maar al langer uit het arbeidsproces of ben je al een senior chauffeur dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren via pz@hr-cc.nl.

Wat biedt Bios
De functie van chauffeur op een van de mooiste werkplekken in Nederland
Arbeidscontract (het aantal uur en verdere roosterwensen bespreken we samen)
Arbeidsvoorwaarden conform C.A.O. Taxi
Bonusregeling
Deelname in de pensioenregeling.
Fietsplan en andere fiscaal vriendelijke voordelen via Fisc Free.
Opleidingen (o.a. tram/busbaan)
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling