Chauffeur Schipholvervoer tijdens je studie – Schiphol-Rijk

Chauffeur Schipholvervoer tijdens je studie – Schiphol-Rijk

Bios-groep bestaat al ruim 100 jaar en is een van de grootste spelers op de markt van specialistisch personenvervoer. Vanaf 2009 zijn wij “De Vervoerder” voor onze luchthaven Schiphol. Met een spectaculaire vloot aan Elektrische Voertuigen, Tesla, Mercedes EQS en Audi E-Tron, verzorgen wij comfortabel en groen vervoer voor de (zakelijke) reizigers vanaf de luchthaven. De dienst begint en eindigt op onze vestiging Schiphol Rijk, een moderne vestiging die beschikt over 60 elektrische oplaadpunten voor onze voertuigen.

Tijdens je studie werken als Chauffeur Schiphol

In de functie van Chauffeur Schiphol ben je verantwoordelijk voor het op een comfortabele en veilige manier vervoeren van de reizigers vanaf de luchthaven Schiphol naar de plaats van bestemming. Het meeste vervoer gaat richting hotels en congrescentra in de regio Amsterdam, maar ook ritten naar een ander gedeelte van ons mooie land komen voor. Met een ultramodern voertuig sta je paraat om je cliënt het beste vervoer te bieden, uiteraard help je de cliënt met de bagage. Je spreekt naast Nederlands ook een woordje Engels en weet een prettige conversatie te voeren maar je hebt ook een goed inschattingsvermogen en weet wanneer een cliënt in stilte wil genieten van de fijne rit.

Over jou

Je studeert in of in de buurt van Amsterdam. Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt een geldige chauffeurspas of je bent bereid deze te behalen. Je bent bereid om op verschillende tijden, waaronder avonden en weekenden te werken. Uiteraard gaat je studie voor, dus houden we daar met het inroosteren rekening mee. Je houdt van een gezellig praatje tijdens het werk en kunt mensen op hun gemak stellen, zowel in het Nederlands als in het Engels. In verband met de functie-eisen moet je kunnen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren

Herken je je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden, stuur je gegevens en je motivatie naar sollicitaties@biosgroep.nl en dan spreken we elkaar snel.

Wat biedt Bios

  • De functie van chauffeur op een van de mooiste werkplekken in Nederland
  • Arbeids- of uitzendcontract (het aantal uur en verdere roosterwensen bespreken we samen zodat het aansluit op je studie)
  • Arbeidsvoorwaarden conform C.A.O. Taxi
  • Bonusregeling
  • Opleidingen (o.a. tram/busbaan)